Ambassadører 2021

AMBASSADØRER 2021


Våre ambassadører gjør #SUPmotkreft mulig!

LINE AUSTGARD

Line bor på Horten og er var ambassadør siden 2020. Hunpadler for å motivere til fysisk aktivitet og for å holde egene senskader i sjakk. 

JUAN PABLO CHAVEZ

Juan Pablo har støttet SUP mot kreft siden 2020. Han er ambassør, styremedlem og støtter i utvikling av organisasjonen.


MAGLI LYSHOLM

Magli bor på Ski og  ble kjent med kampanjen under en tursafari med @4elements. Hun har slekt og bekjente som har måttet gi tapt for kreft, men også heldigvis noen som har vunnet kampen.

EDYTA BRATTLI OG PAROLA

Edyta bor på Vikersund.

Hun kom til Norge fra Poland for 10 års siden. Hun begynte å padle SUP i år og hun vil bruke det til å støtte kampanjen. Hun padler sammen med hunden PAROLA!

KAREN CONTRERAS

Karen er initiatitaker og nåværende styrleder. Hun startet kampanjen i 2017 og hennes mål er å vise hvor viktig det er å motivere hverandre.JOACHIM ISRAELSBAKK

Joachim bor i Bærum og har støttet SUP mot kreft siden 2019. Han har vært ambassadør siden 2020. Med kreft i nær omgangskrets, er dette et bidrag som betyr mye for han, samtidig som det bidrar til glede og fysisk aktivitet.


MARTIN BENJAMINS

Martin bor på Åndalsnes og har vært i kontakt med SUP mot kreft siden 2020. Han var til stedet på stiftelsesmøte og er ambassadør i år!KRISTIN HALLELAND

Kristin var ambasadør i 2020 og er styremedlem. Hun jobber i helsevesenet og er opptatt av gevinster av fysiske aktivitet for helse.KAREN MADSEN KVAM

Karen bor i Kristiansand og har vært ambassadør siden 2020.  Hun er lærer og mamma til to skjønnaser.HELENE LUNDE

Helene bor i Oslo og er utdannet personal training. Hun er også volleyball instruktør ved Voldsløkka og CampR'uss. Hun lærte å padle SUP i år og støtter kreftsaken!

PATRICIA KENNIE

Patricia